Ze zijn er

Gisteren is onze prachtige prinses Zohra bevallen van 8 prachtige pups , onze Conan is weer trotse papa . Omstreeks 21 u brak Zohra haar water en om 21.55 u werd de eerste teef geboren , zij woog 510 gr en kreeg een roze bandje om , om 22u werd een reutje geboren van 450 gr ( paarse bandje ) om 22.18 u kwam al snel het 2 de reutje , hij woog 470 gr , al snel zagen we dat het niet goed ging met deze kleine man , hij was heel slap en ademde bijna niet , na een kwartier reanimeren is hij toch van ons heengegaan 🙁 om 23.05 u werd onze 4 de pup geboren , weer een reutje van 470 gr ( grijze bandje ) al snel daarachter , om 23.24 u een teefje van 480 gr ( lichtblauw ) bandje , Daarna was mama Zohra moe en nam ze even een rustpauze . Om 00.06 werd pupje nr 6 geboren , een teefje van 430 gr ( gele bandje ) , daarna duurde het een uurtje eer de volgende er was , omstreeks 1.04 u werd nr 7 geboren , weer een teefje , oranje bandje en 490 gr , daarna was het echt bang afwachten want nr 8 had besloten ons te laten wachten , om 04.10 u is ze dan uiteindelijk geboren , een teefje van 3.80 gr met rode bandje . Hierbij een paar mooie filmpjes van de bevalling die ik dankzij de van de baasjes van Zohra heb gekregen , Erwin en Ann , bedankt om mij en Zohra bij te staan bij de bevalling , we zijn allen weer een ervaring rijker .