Next Breeding

Er staat volgend jaar bij ons nog heel wat moois te gebeuren , eind dit jaar zal de date plaatsvinden van onze prachtige zelfgefokte dame Marvellous Bulls Luna en de kanjer van Bullsplanet Mr Rolex . Deze combi is met heel veel zorg gekozen , hierbij hebben we in de eerste plaats gekeken naar gezondheid uiteraard , beide ouders zijn dan ook helemaal getest . Luna HD a / ED en patella vrij , en ook luchtpijp mooi open . Mr Rolex Hd b /ED en patella vrij . Daarbuiten hebben we ook gekeken dat reu en teef mekaar prima aanvullen , beiden hebben zeer goede hoekingen , brede borst en een goede bespiering . Ook zijn het beiden honden met een super lief en zacht karakter , want ook dit vinden wij zeer belangrijk bij de keuze van een geschikte dekpartner . Pups zouden dan feb/maart worden geboren . Deze pups worden in Nedl geboren bij het gezin waar onze Luna op uitplaats is . Pups mogen voor Nedl dus het nest verlaten op 8 weken , voor Belgie en andere landen 15 weken . Uit deze combi verwachten we heel wat wat moois , dus eerste keuze teefje en reutje houden we voor ons zelf . Voor deze combi staan er ook reeds enkele mensen op de lijst . Interesse in een van deze prachtige pups , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen . Jullie kunnen ook alvast even een kijkje nemen op onze website www.marvellous-bulls.be