Marvellous Bulls Ramses

Voor dit knappe bleu merle tri color kereltje van net 1 jaar zijn we op zoek naar zijn forever home . Ramses is een heel aanhankelijke hond die overal bij je wil zijn . Hij heeft een PAUL operatie achter de rug waarvan hij helemaal hersteld is , heeft ook reeds zijn controle RX gehad en alles zag er gewoon prima uit . Met Ramses mag er NIET gefokt worden , hij wordt niet geplaatst met kleine kinderen ( hij is gek op kindjes , maar gewoon lomp en speels en kent zijn kracht niet ) Wil je deze lieverd een warme thuis geven , dan willen wij graag weten wie jullie zijn , woon en werksituatie kennen , gezins samenstelling enz ….. Aan de hand daarvan selecteren wij het gezin waarvan wij denken dat Ramses het beste past , want wij plaatsen onze honden niet zomaar bij eender wie , maar kijken of het gezin kan voldoen aan de noden van de hond . Wij vragen voor Ramses niet de hoofdprijs , maar hij is ook niet gratis .