Gepland nestje maart

Deze 2 knapperds gingen op 8 jan op date .  Op maandag 7 feb hebben we de echo en weten we of de dekking gelukt is . Pups worden dan verwacht rond 11 maart en gaan dan het nestje mogen verlaten rond half mei . Beide ouders zijn volledig getest en goed bevonden voor de fok , zowel mama Cleo als papa Bullguard Popeye hebben al bewezen zeer mooie en gezonde pups te geven . Zowel mama als papa zijn zeer actieve honden buiten en binnen erg rustig , ze hebben beiden een super lief en zacht karakter , zowel naar mens als dier , het zijn zeer sociale karakters met een hoge will to please naar hun baasjes . Wij verwachten dus uit dit nestje pups met een zeer goede gezondheid en uithouding , een fijn en lief karakter en ook qua bouw echte bulldoggen zoals ze horen te zijn . Uit deze combi houden we uiteraard ook zelf wat aan , dus er zullen slechts enkele pups vrij zijn voor reservatie. Willen jullie ook een pup uit deze prachtige combi reserveren , dan kan dit door jullie op de wachtlijst te laten plaatsen , om op de wachtlijst te komen vragen wij van jullie eerst enige info zoals woon / werk situatie , gezinssamenstelling , andere dieren enz ….. Ook vragen wij een voorschot om zo funkopers van onze lijst te weerhouden . Willen jullie graag meer info , dan kan je ons steeds bereiken via email marvellousbulls@gmail.com of 0499/ 378227 of via whatsapp . Pups vallen in de hogere prijsklasse .