Geplande dekking : Marvellous Bulls Lotis X Popeye

Eind september , begin oktober zal onze prachtige Lotis gaan daten met de knappe Popeye . Pups worden verwacht in de maand december en mogen bij mama vandaan in februari . Lotis is een rustige en zeer aanhankelijke dame die met alles en iedereen overweg kan , Lotis woont bij ons . Popeye is als pup geinporteerd uit Denemarken door een fokker in Nederland om nieuw bloed in de lijnen te brengen, hij leeft in Nederland in huiselijke kring . Popeye heeft eveneens een zeer stabiel karakter , kan met alles en iedereen en is een echte clown . Uit deze prachtcombi houden wij zelf enkele pups aan om mee verder te werken aan ons fokprogramma . Wij verwachten uit deze combi ook merle pups . Wilt u ook een echte eyecatcher met een super lief en zacht karakter , een echte allemansvriend en super lieve gezinshond , dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen . Wij horen dan graag van u waarom u voor dit ras kiest en nog wat meer info over u en uw gezin  , daarna kan u bij ons op de lijst komen . Heeft u nog vragen , aarzel dan niet en neem contact met ons op : marvellousbulls@gmail.com  of 0499/378227