Gastgezin gezocht

Voor dit prachtige Old Englich Bulldog teefje zijn we op zoek naar een gastgezin .

Dit wil zeggen dat het desbetreffende teefje gratis naar haar gezinnetje mag , maar onder bepaalde voorwaarden die we in een contract zetten . Enige voorbeelden die in het contract zullen staan zijn een aantal opmerkingen over opvoeden , bv voldoende rust geven als pup , geenintensief traplopen het eerste jaar of springen in het algemeen , zich houden aan een wandelschema , de voeding geven die wij adviseren enz We staan jullie hier uiteraard in bij . Het teefje zal wanneer ze rond de leeftijd van 1 jaar is getest worden door onze dierenarts en wannneer ze goedbevonden wordt mogen wij er 2 tot max 3 nestjes mee fokken . De kosten voor de testen , dekking , dracht enz …. zijn uiteraard voor onze rekening . Waar het teefje bevalt , bij het gastgezin of bij ons spreken we af met het betreffende gastgezin . Het teefje blijft tot voldaan is aan het contract van ons en zal na haar nestjes worden overgezet op naam van het gastgezin . Mocht u interesse hebben , of nog bijkomende vragen , mag u steeds contact met ons opnemen .