Pups

We hebben af en toe puppies voor serieuze liefhebbers van dit ras. Als we een nestje hebben is er steeds dag en nacht iemand aanwezig bij onze pups , zij worden ook 2x daags gewogen , mogen de eerste 3 weken geen bezoek ontvangen ivm infectie gevaar en mogen bij 8 weken ( buitenland 15 weken ) het nest verlaten . Heeft u interesse in een pup, neem dan even contact met ons op via email  : marvellousbulls@gmail.com of bel even voor nedl / engels 0499/378227   voor Frans /Duits 0496/523044

Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...

Summer breeding  : Marvellous Bulls Luna , ons uitplaats teefje in Nedl zal in de zomer gaan daten met een geweldig mooie en lieve reu Oslo . Luna is door ons zelf gefokt , het is een zeer laag teefje 39 cm met veel bone , mooie brede borst en fantastische hoekingen , Luna heeft een super lief en aanhankelijk karakter . Oslo is een reu die in Denemarken is gefokt en nu in Nedland woont . Oslo is eveneens zeer laag 42 cm , heeft veel bone , brede borst en geweldige hoekingen , ook is het een schat van een hond . Luna zal in Nedl bevallen bij het gastgezin , pups voor Nedl mogen dus het nestje verlaten op 8 weken , voor Belgie of elders moeten ze 15 weken zijn , divbm de verplichte rabies inenting . We verwachten uit deze prachtcombi moge lage pups met veel bone en een super lief karakter in de kleuren blauw , bleu fawn en lilac . Ook interesse in een van deze uitzonderlijk mooie pups , aarzel dan niet contact met ons op te nemen . Wij werken met een reservatielijst , om op de lijst te komen vragen we een aantal gegevens van de eventueel toekomstige baasjes , zoals gezins situatie / Woon – werksituatie enz Voor deze combi staan er reeds een aantal personen op de lijst , we kunnen er nog slechts een paar bij opzetten . 

Contacteer ons
Upload Image...

Winter breeding ,eind 2021 zal Marvellous Bulls Lotis op gaan met de prachtige Deense Oslo . Lotis is een super lief teefje met prachtige ogen , Lotis is ongeveer 42 cm net als Oslo . Beiden hebben ze veel bone en prachtige hoekingen ,wij hebben deze combi met zeer veel zorg uitgekozen , net zoals al onze ander combi’s uiteraard , zo is ook hier weer gekeken naar karakter en bouw , zodat teef en reu elkaar aanvullen . Lotis is door ons gefokt en woont bij ons , bij Lotis zit er zoals je aan haar uiterlijk kan zien Engels bloed in de lijnen langs papa’s kant , zonder een tekort te doen wat gezondheidheid betreft . Lotis is een vrolijke meid die binnen zeer rustig is en buiten speels en actief , Lotis wandelt zeer graag en  wandelt momenteel tot 5 a 6 km met gemak , ze is dus ook sportief . Lotis is een bleu fawn merle teefje , maar doordat ze bleu fawn is valt het merle niet echt op . Oslo is een reu gefokt in Denemarken en aangekocht door een fokster uit Nedl waar hij nu dus ook woont . Omdat wij de genen pool niet te klein willen laten worden , kiezen we regelmatig voor totaal andere bloedlijnen bij de keuzes van onze reuen , om ze daardoor zo gezond mogelijk te houden . Vandaar ook onze keuze van Oslo . Oslo is een lilac reu , wij verwachten uit deze combi mooie brede pups met veel bone , in de kleuren blauw , blauw merle , lilac , lilac merle , bleu fawn en bleu fawn merle . Ook hier werken we weer met een reservatielijst en staan er al enkelen op deze lijst , wil je ook graag een pup uit deze uitzonderlijk prachtige combi en wil je graag op de lijst  komen , aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen . 

Herplaatsers

Heel af en toe hebben wij een bulletje waarvoor we een nieuwe warme thuis zoeken . Dit kan een bulletje zijn van ons of van iemand anders . Heeft u interesse en heel veel liefde te geven , neem dan zeker contact met ons op via email : marvellousbulls@gmail.com

.Voor deze prachtige bleu merle tricolor reu van net 1 jaar zijn we op zoek naar een nieuwe warme mand . Ramses is een super lief kereltje dat steeds bij je in de buurt wil zijn , hij is zindelijk , slaapt s’ nachts gewoon los binnen , gaat graag mee in de wagen en houd van een kleine wandeling . Hij is wat lomp in zijn spel en kent zijn kracht niet , waardoor we hem ook niet bij kleine kindjes plaatsen , kinderen vanaf 10 jaar of ouder kan wel . Wij plaatsen Ramses ook niet met andere reuen , een teefje kan wel , liefst ook niet met teveel honden omdat hij toch wel graag alle aandacht voor hem heeft . Wij willen niet dat er met Ramses gefokt wordt , ook kan Ramses niet lang alleen zijn , hij is dit niet gewend . Hij kent een bench en heeft daar geen probleem mee . Willen jullie deze lieve , knappe kerel een warme thuis geven , dan mag u zich eerst even voorstellen , wie zijn jullie , wat is de gezins samenstelling , woon / werksituatie enz ….. Aan de hand hiervan kijken wij of Ramses eventueel in jullie gezin zou kunnen passen en nodigen wij jullie ook graag uit om kennis te komen maken om te kijken of de klik er is bij jullie , maar ook bij Ramses . Wij vragen voor Ramses niet de hoofdprijs , maar hij is ook niet gratis . Ook zal er een contract worden opgesteld dat Ramses NIET mag worden doorverkocht en bij problemen terug naar ons komt . Ok vragen wij om contact met ons te houden , want wij volgen onze bullenkindjes graag op .